PROVOCARE #30DaysNoSugar

Bun găsit! Pornim mâine PROVOCAREA #30DaysNoSugar, #împreună? Sunt bucuroasă pentru toți cei care mi-ați transmis într-un fel sau altul angajamentul pentru cele 30 de zile. Mulțumesc!

Vă felicit pe fiecare dintre voi pentru tot ce faceți, atât pentru voi cât și pentru cei de lângă voi. Această provocare este pentru fiecare, precum și pentru cei de lângă voi, da! Păstrând o aliniere și o stare de sănătate, manifești respect pentru cei din jur. În plus, dacă ești părinte, această provocare este un mod prin care adaptarea la dulcele sănătos este cel mai bun exemplu de urmat Da, din nou!

Astfel, de mâine – 25 ianuarie, timp de 30 de zile, în fiecare dimineață (încă negociez ora cu mine!), voi intra live pe grupul #Dietetica de pe Facebook, pentru câteva minute. Aceasta este forma de comunicare pe care intenționez să o am cu tine, cu voi. De scris, de data aceasta nu o să mai scriu. O să intru live și fiecare zi va avea un gând, o temă, o informație, o inspirație de pe grup. Toate aceste mici intervenții live le voi urca pe canalul de YouTube. Pentru anumite momente de cumpănă, pot fi de folos să le revezi. Iar, pentru cei dintre voi fără Facebook, am căutat o cale de a fi aproape… Nădăjduiesc să fie bine!

Dacă cineva dintre voi vrea să scrie despre ce povestesc sau are gândul personal, ori vreo motivație, o provocare, un gând de deznădejde, o bucurie, un insight, o rețetă (apropos, Gianina, îți mulțumesc pentru rețeta de astăzi, ne dă gust și curaj începutului de mâine, mulțumesc mult!), este invitat și chiar vă invit cu mult drag să o faceți.

De mâine, începi dimineața cu mine! Devreme, voi fi în direct cu tine, timp de 30 de zile. Nu te voi reține mult, câteva minute – mă gândesc la maxim 5. Intenționez să te energizeze, motivez, încurajez, informez, să te felicit în fiecare zi pentru efortul și CURAJUL tău!

Da, ca să-ți schimbi și să-ți îmbunătățești viața, ai nevoie de CURAJ!

Nici n-am început și eu simt să te felicit, da! Pentru intenția ta de a face asta! Ești apreciat de mine!

 

Care este INTENȚIA mea pentru tine, odată cu startul acestei provocări?

Jason Seidel spune atât de fain, “experiența este o intervenție de natură biochimică.” Da, așa va fi această provocare, schimbă

  • gustul,
  • microbiomul,
  • textura pielii,
  • claritatea vieții,
  • viziunea,
  • încrederea în tine.
  • crești ca om, dobândești puteri și resurse pentru toate ariile vieții tale. Aceasta este intenția mea pentru tine.

 

Care este intenția mea pentru mine, odată cu startul acestei provocări?

Intenția mea este să construim împreună o comunitate cu valori ale unui nivel de conștiință înalt (permite-mi să am curaj!), oameni care cresc și cuprind umanitatea, cooperarea, comuniunea, respectul și iubirea față de semeni. Aceasta este intenția cu care pornesc, pentru mine.

 

Te invit să te relaxezi și să-ți stabilești INTENȚIA pentru cele 30 de zile ce urmează. Intenția are nevoie să fie scurtă, clară și radiantă (să cuprindă prin binele său și pe cei de lângă tine). De ce faci asta și care este intenția cu care pornești la drum? Poate fi o singură intenție, pot fi două: pentru tine și pentru cei din jur/grup/cei aproape de tine.

Aștept să-mi scrii despre asta, dacă simți… Mă bucură fiecare mesaj ce-l primesc.

Pe mâine, cu bucurie! Urmează 30 de zile MAGICE! 

Doamne, ajută-ne!

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *